Pamela Mann: Maxi Curvy panty

DE primeur qua pasvorm in de wereld van de panty is de Maxi Curvy- oftewel de grote maten -panty van het merk Pamela Mann. Sinds 1998 op de markt en een daverend succes. Reviews van dames op online webshops en reacties van dames bij partners van Pamela Mann zijn erg positief. De dames met een maatje meer hebben eindelijk een panty welke comfortabel zit en daadwerkelijk de maat is welke op de verpakking staat. 

Om  retailers te helpen het product Pamela Mann te promoten worden displays gratis ter beschikking gesteld, zowel ronddraaiende displays voor op de toonbank  als ook staande displays. Met behulp van haakjes wordt de Maxi Curvy verpakking opgehangen.

 

 Maxi Curvy panty verpakking oftewel de grote maten panty verpakking spreekt de doelgroep aan. De fabrikant heeft een reclamebureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van verpakkingen voor de mode industrie de opdracht gegeven een zo duidelijk mogelijke boodschap neer te zetten op de verpakking.

De verpakking wordt constant  verbeterd zo was deze afgelopen seizoen iets te ruim. De nieuwe verpakking is al in de maak. Vernieuwing gaat gepaard met verbeteringen. Pamela Mann wil een zo perfect mogelijk product maken.

De eigenschappen van de Maxi Curvy panty: Pamela Mann gebruikt:

*3D garen, dit garen geeft elasticiteit zowel in de breedte alsook in de lengte. De panty is ook     geschikt voor lange vrouwen.

*Extra ruimte op de bovenbenen, eindelijk een panty welke wel over de bovenbenen heen kan.

*Een extra hoog zitgedeelte, de panty zakt daardoor niet af.

*De extra brede tailleband welke ook elastisch is, hierdoor geen knellende band meer in de buik.

De primeur op het gebied van vernieuwing in pasvorm is de maxi curvy panty. Wat dat betreft is de huidige eigenaar net zo innovatief als de oprichtster Pamela Mann in 1956 was. 

Een greep uit de Maxi Curvy Collectie: