Lingeriespeciaalzaak Farfallina loves Plaisir

 Esther Verbunt van lingerie & badmodespeciaalzaak Farfallina

“Als ik in een merk geloof wil ik een goed aanbod hebben”

“Mooie lingerie is een cadeautje voor jezelf.” Esther Verbunt van lingerie en badmodespeciaalzaak Farfallina is grote cupmatenspecialist en voert 12 merken, waaronder de collectie van Plaisir. “Ik wil me onderscheiden met merken die je niet overal vindt. Plaisir is een aanwinst en veel klanten zijn fan. Eenmaal een bh van dit merk en ze blijven ervoor terugkomen. Model Beate is een van de favorieten en die worden vaak in alle kleuren gekocht.”

“Dit Deense merk heeft goede basismodellen in tal van kleuren: zwart, wit, nude en rood, maar ook antraciet, bordeaux, petrol, aubergine. Verkrijgbaar vanaf cup D in lingerie en badmode tot cup I en omvang 80 tot 105. Plaisir gaat mee met de trends. Bijvoorbeeld model Coco: met licht elastische cups, afneembaar zwart kant dat doorloopt in de hals en iets bredere banden op de rug voor meer steun. Als ik in een merk geloof, wil ik ook een goed aanbod hebben.”

Speciaalzaak 

Tien jaar geleden is Esther gestart met haar webshop op zolder. Dit is zo succesvol, dat ze na een half jaar naar een bedrijfspand verhuisd. Sinds vorig jaar februari heeft ze een stenen winkel in Rosmalen. “Klanten komen uit heel Nederland, maar ook België. Bij ons vind je een klassiek en ook hip aanbod voor jong en oud. Badmode en lingerie in allerlei stijlen, maar ook sport- en voedingbh’s. Iedere klant slaagt bij Farfallina. Eerlijk advies staat bij ons op nr. 1.”

Comfortabel

“Lingerie maar ook de badmode en nachtkleding van Plaisir zit heerlijk. Het is een vrouwelijk, maatvast en betaalbaar merk met een comfortabele pasvorm specifiek voor de vrouw met een grotere maat. De bh’s zijn zacht van binnen en breed aan de zijkant. Ook hebben ze bijvoorbeeld gepolsterde schouderbandjes die niet in je schouders snijden, iets breder zijn en meer in het midden van de bh zitten waardoor ze niet meer afzakken. De beugels zijn breder en langer waardoor je deze niet voelt en je borsten worden daardoor goed ondersteund.”

Regelmatig opmeten

“Een goed passende bh accentueert de vormen van je lichaam én je doet er langer mee. Je bh-maat verandert gedurende je leven, laat het daarom regelmatig opmeten. Bijna 70 procent van de Nederlandse vrouwen draagt de verkeerde maat bh. Vooral bij grotere cupmaten wordt er vaak verkeerd gemeten. Veel vrouwen komen binnen met een te grote omvang of een te kleine cup. Je borsten missen dan de steun die ze zo verdienen of de borsten bubbelen uit de cups. Ik adviseer wel, om je bh’s na een jaar te vervangen, dan is de rek er vaak uit vooral bij grotere cupmaten. Gun jezelf ieder jaar twee mooi zittende exemplaren. Kijk daarna eens in de spiegel wat voor verschil het maakt. Je kleding valt mooier.”

Welkom

“Van eind december tot mei komt de nieuwe badmode binnen. Ik heb een enorm groot aanbod en dat is heel snel uitverkocht. Lingerie wordt toch vaak als een luxeproduct gezien. Aan badmode wordt sneller iets meer uitgegeven. Een avondje lingerie passen? Met minimaal vijf vriendinnen of collega’s kun je een Private Shopping Night met een hapje en een drankje reserveren. Wij zijn een laagdrempelige winkel en gaan informeel met onze klanten om. Ik wil dat iedereen zich welkom voelt.”

www.farfallina.nl

Foto Farfallina: v.l.n.r. Janine Pastoor, Lisa van Deursen – de Visser, Esther Verbunt (eigenaresse) en Laura van Zandvoort