Pamela Mann

Pamela Mann was bevriend met mode icoon Mary Quant die de mini rok uitvond. In 1956 was een panty een luxe artikel wat niet voor iedereen verkrijgbaar was. Het was een duur en kwetsbaar product. De kans dat er een ladder in kwam tijdens het aantrekken was groot.

Pamela Mann vond dat de Panty voor iedereen betaalbaar moest zijn en wilde het materiaal sterker maken. Ze reisde af naar Italië op zoek naar een panty fabrikant. Het lukte haar een succesvolle samenwerking aan te gaan met fabrikanten die sterkere panty’s konden ontwikkelen. Door de samenwerking met Mary Quant ontwikkelde ze in de jaren 60 panty’s in allerlei kleuren, wat voor die tijd revolutionair was. Mary Quant had oog voor mooie dessins en stijlvolle kleuren. Pamela Mann kon op die manier haar panty’s en kleuren bepalen Door het succes kon ze de prijs aantrekkelijk maken waardoor de panty voor alle vrouwen toegankelijk werd.

De huidige eigenaar Rob Morris is een ondernemer in hard en nieren, hij ontdekte in 1993 dat panty’s gemaakt worden tot maximaal maat 44. Groter is technisch niet mogelijk op de rondbreiende machines welke worden gebruikt. Hij ontwikkelde samen met zijn Italiaanse fabrikant een machine welke ruimer rond breit. Vanaf dat moment begon de ontwikkeling van de panty welke inmiddels bekend is als de Maxi Curvy panty.

De Maxi Curvy Panty ofwel de grote maten panty loopt tot en met maat 60. En de maat 60 is een ruime maat 60 voor Nederlandse begrippen.

De primeur op het gebied van vernieuwing in pasvorm is de maxi curvy panty. Wat dat betreft is de huidige eigenaar net zo innovatief als de oprichtster Pamela Mann in 1956 was.

 

Nieuwe collectie en vertrouwd
Panty’s

Shop NU