Groothandel lingerie -voor zakelijke klanten

Heeft u een lingerie winkel, kleding winkel of een web shop? Wilt u informatie over Plaisir lingerie; over de collectie, de pasvorm, de inkoop prijzen en de levertijden?
Aafke de Boer importeert Plaisir lingerie sinds 2005. Ze kan u met veel enthousiasme vertellen over het merk. Haar reden om met Plaisir lingerie te werken is de perfecte pasvorm voor de vrouw met een maatje meer in combinatie met de vrouwelijke, sexy modellen en dat voor een heel aantrekkelijke prijs.
In de groothandel lingerie waar Plaisir werkt met een groot voorraad programma welke bestaat uit shapewear, 15 verschillende bh’s en slips, onderrokken, badpakken, dreskini’s ,tankins bikini’s, nachthemden, big shirts, pyama’s en ochtendjassen, kunt u vrijblijvend komen kijken.

De collectie loopt vanaf maat 80 t/m 110 en cup maat  B t/m J.

Twee maal per jaar brengt Plaisir een Fashion collectie op de markt met kleurrijke bh`s en slips, nachtkleding gemaakt van viscose en bamboe. In de maanden juli tot en met september wordt de badkleding collectie verkocht; badpakken, swimdresses, dreskini’s, bikini’s en tankini’s voor levering maart volgend jaar. De badkleding is gemaakt van de stevige stof Vita, welke extra goed bestand is tegen chloor, weerstand, uv-straling en pilling.
De nachtkleding die wij op dit moment aanbieden voor levering september 2017 bestaat uit een sexy -vrouwelijk -gedeelte met onder andere zwart kleurige nachtjurkjes met bijpassende ochtend jassen en pyama’s. Het andere gedeelte is wat sportiever met  nacht japonnen en pyama’s uitgevoerd in een zachte viscose kwaliteit met een vlot dessin.
De nachtkleding collectie is er in de maten 40 tot en met 56.
We zien voor winter 2017 dat de mode sexy, mysterieus, boudoir- achtige lingerie voorschrijft. We zijn met Plaisir afgelopen jaar de sexy weg ingeslagen met daarbij bh’s met extra brede bandjes van kant op de rug maar ook een halter sluiting met kant  aan de voorkant van de hals. Dat is de Valentine serie welke een bewezen succes is geworden. Rood is voor 2017 en 2018 een erg belangrijke kleur.
Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Aafke komt geheel vrijblijvend de Plaisir lingerie collectie aan u laten zien. Ook is het mogelijk bij haar langs te komen op haar showroom.